ANASTASIA; Sjøbodteatrets Teaterfestival 9. - 30.mars 2017

Arrangementsinformasjon
Default file 1488210496

Teaterfestivalen 2017 inneholder tre forestillinger for barn og unge - tre ulike fortellinger med tre ulike jenteskikkelser fra eventyr, litteratur og virkelighet i hovedrollen. Sjøbodteatrets instruktører har valgt å teaterfortelle historiene til eventyrets Snøhvit, den russiske prinsessen Anastasia og Alice som havner i eventyrland på mystisk vis. Og alle historiene blir spilt i en og samme fantasieggende scenografi - det er i fantasien vår at det samme rommet forvandles til så mange slags steder. Teaterfestivalen pågår i tre uker, og nesten hver dag kan du oppleve en eller flere av forestillingene. Våre skuespillere i alderen 12 - 19 år gleder seg til du kommer!

ANASTASIA

Fritt etter sannheten

Historien om Anastasia er en av vår tids store mysterier! Når den russiske revolusjonen kaster mørke skygger, forsvinner prinsesse Anastasia sporløst. Noen år senere dukker det opp et barnehjemsbarn, en ung jente som heter Anna. Alle kan se det, Anna likner den forsvunnede prinsessen! To skurker lurer Anna med seg til Paris for å overbevise den gamle dronningen om at de har funnet den ekte prinsessen, så de kan få den store belønningen. Men veien blir vanskelig når den mørke fyrste Rasputin vil fange Anastasia!

Dette er en spennende fortelling om den fortapte russiske prinsessen, og hennes jakt på sin sanne identitet. Full av humor, mysterier, sang og dans!

Passer for barn fra 5 år – og for ungdom og voksne og eldre……..

Regi og bearbeiding: Beate Munck

teater
barn
ungdom
famile
barneteater
papirhusetteater
sjøbodteateret
sjøbodteatret
anastasia

Ansvarsfraskrivelse

Ubenyttede billetter refunderes ikke